Diaclor, dezinfectant industria alimentara

Diaclor, dezinfectant industria alimentara

177,01 RON
TVA inclusa

Pentru mai multe informaţii despre produsul "Diaclor, dezinfectant industria alimentara" şi pentru o ofertă de preţ personalizată, vă rugăm să ne contactaţi pe email la agosalubrity@gmail.com sau telefonic la 0757489780 sau 0751606305.

Cantitate

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de returnare Politica de returnare

Detergent alcalin cu clor, spumos, cu putere mare de curatare, dezinfectare si degresare. Este indicat pentru spalarea suprafetelor murdare de substante organice grase si urme din industria alimentara.

Caracteristici:

Produs specific pentru industria alimentara formulat prin respectarea principiilor HACCP prin Directiva CEE pentru igiena alimentelor, pusa in aplicare in Italia prin Legea nr 155 din 26.5.97.

Detergent alcalin clorativ spumos, cu mare putere de degresare si igienizare, formulat pentru curatarea suprafetelor murdare de substante organice, grasimi, reziduuri din industria alimentara. Aplicat pe suprafete cu masina de spalat cu presiune formeaza o spuma compacta care adera la suprafata tratata.

Compozitie:

Amestec de hipoclorit de sodiu, substante alcaline, agenti tensioactivi si sechestranti in solutie apoasa.

Aplicare:

Pentru aplicare cu masina de spalat cu presiune se dilueaza 2-5 % (800-2000 ppm de clor activ).Pentru spalare normala se dilueaza 1-3 % (400- 1200 ppm de clor activ).

16 same category products :