NOU

TURBOLAVA 35 plus


Pentru mai multe informaţii despre produsul "TURBOLAVA 35 plus" şi pentru o ofertă de preţ personalizată, vă rugăm să ne contactaţi pe email la agosalubrity@gmail.com sau telefonic la 0757489780 sau 0751606305.

Mai multe detalii

Ideală pentru curățenia zilnică a tuturor tipurilor de pardoseli, ușor și rapid de utilizat , compactă și ușor de mânuit, ușor de transportat. Este o mașină ușoară dar robustă pentru că s-au folosit la fabricarea ei materiale de primă calitate și destinate să dureze.

Datorită periilor circulare duble, care se mișcă în sens contrar, special concepute cu un design înclinat, Turbolava garantează înlăturarea murdăriei chiar și cea din preajma plintelor, cu o cantitate mică de detergent. Turbolava dispune de o gamă largă de perii și discuri pentru curățarea și lustruirea eficientă a tuturor tipurilor de pardoseli. Dispune de un real sistem de aspirare dar este economică din punct de vedere al consumului de curent electric. Murdăria este eliminată și recuperată într-un rezervor ușor de golit și astfel podeaua rămâne curată și uscată. Ideală pentru utilizarea în toate mediile: baruri, restaurante, magazine, birouri, săli de sport, etc.

Model

TURBOLAVA 35 plus

 Motor

 230V 50/60 Hz 640 Watt

 Aspirare

 Sistem de aspirare in 3 stadii

Suprafață lucru

35 cm

Rotații perie

550 rotații/minut

Presiune pe perie

8 Kg

Rezervor  detergent

4 lt

Rezervor  recuperare

4 lt

Capacitate muncă

500 mp/ora

Depresiune apă

1000 mm H2O

Cablu electric

10 m

Greutate

18 kg

Dimensiuni

30 alte produse din aceeasi categorie:

Detergenţi industria alimentară