Lindhaus LW 30-38

Lindhaus LW 30-38

0,00 RON
TVA inclusa

Pentru mai multe informaţii despre produsul "Lindhaus LW 30-38" şi pentru o ofertă de preţ personalizată, vă rugăm să ne contactaţi pe email la agosalubrity@gmail.com sau telefonic la 0757489780 sau 0751606305.

Cantitate

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de returnare Politica de returnare

Este aparatul ideal pentru spălarea pardoselelor de orice natura: gresie, ceramică, piatră, parchet etc. spală si usucă in ambele direcții suprafețele rezultând perfect uscate.
Este cel mai ușor aparat din randul utilajelor pentru spălat pardoseli avand o greutate de numai 10 Kg este foarte ușor de folosit si transportat.
Disponibil in două marimi LW30 si LW38, in cazul modelului LW38 printr-o singură trecere spală pe o latime de 38 cm.
Rezervorul pentru apa curată si murdară sunt integrate intru-un unic recipient. Este ușor de folosit, printr-un simplu gest se golește apa murdară, se umple cu apa curată chiar și de la un robinet domestic datorită sistemului de incărcare pe orizontală.
Este economic - cu doar 2,6L de apă și 26 ml detergent concentrat Lindhaus spală fara intrerupere timp de 14 minute o suprafața de 80 mp.
 
Are un consum de apă si detergent redus de cel puțin 10 ori față de alte sisteme de spălare manuală sau mecanică existente pe piață.
Are rezultate deosebit de bune și in cazul spălarii covoarelor sau mochetelor.
 
Aplicand setul opțional, se pot spala prin injecție-extracție carpete, tapițerii, scaune autoturisme, mochete, geamuri.

16 same category products :