Aspirator Sabrina

Aspirator Sabrina

0,00 RON
TVA inclusa

Pentru mai multe informaţii despre produsul "Aspirator Sabrina" şi pentru o ofertă de preţ personalizată, vă rugăm să ne contactaţi pe email la agosalubrity@gmail.com sau telefonic la 0757489780 sau 0751606305.

Cantitate

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de returnare Politica de returnare

Sabrina este un echipament conceput special pentru curatirea suprafetelor de covor / mochete si pardoseli dure. In ciuda volumului mic (14 L), Sabrina poate fi folosita in scopuri profesionale si chiar este indicata pentru firme de curatienie  ce actioneaza in spatii mici. Sabrina este dotata cu tub pentru aspirarea covoarelor si pardoselilor dure, de tip NS270N. Manerul pentru curatarea tapiteriilor si interioarelor de masini (NS10PN) este optional.

Domenii de aplicatie: hoteluri, case, birouri, magazine,  spalatorii auto, magazine de covoare si firme de curatenie


In timpul curatarei cu extractorul pentru covoare are loc intr-un singur proces de lucru stropirea  sub presiune a solutiei de curatare si  aspirarea ei  imediata prin duze. Astfel asigurand patrunderea solutiei in adincimea firelor textile a suprafetei si inlaturarea rapida a muradariei, in acelasi timp lasand o cantitate redusa de umezeala pe suprafata curatata.

Teava prelungitoare din inox cu o curba dubla ofera o pozitie de lucru comoda  atunci cand se curata sub mobila, iar  manerul special aduce un plus de confort si protejeaza  mainile operatorului.

Duza de aspirare din aliaj de aluminiu rezistent la solicitari mecanice, si profilul sau special concepute asigura uscarea perfecta a suprafetei curatate.

Constructia speciala a gurei  de aspirare permite curatarea eficienta a covorelor cat si a suprafetelor dure.Pentru a schimba regimul de curatare, rotiti pur si simplu parghia de la duza.

 Echipat cu duze de pulverizare, cum ar fi "quick-disconnect".  Aceasta duza este usor de indepartat pentru curatare sau inlocuire, fara unelte speciale.

Design-ul modular al aparatului faciliteaza intretinerea acestuia si reduce costurile de reparatii.

Rezervoarele sunt fabricate din polimer de inalta densitate cu  tarie  suplimentara rezistente la impact, care garanteaza o durabilitate mare.

Capacul transparent a rezervorului pentru apa murdara permite  monitorizarea procesului de aspiratie si gradul de umplere a rezervorulul in timpul lucrului.

Rezervorul de apa murdara poate fi usor deconectat de la aparat pentru golire si curatare.

Constructia aparatului  ofera acces usor la la toate componentele pentru deservirea lor, filtre se scot usor  pentru curatare si inlocuire.

Turbina de aspirare si pompa sunt prevazute pentru pentru perioade lungi de lucru fara intreruperi.

motorul cu   tratament anti-coroziv este echipat cu protectie termica impotriva supraincalzirii.

Pompa pentru  solutia de curatare este cu bypass intern. Datorita caruia este  controlat automat fluxul de solutie in functie de accesoriul aplicat, creste fiabilitatea si  durabilitatea pompei.

Conectorii din alama a  sistemului de alimentare cu solutie de curatare se deosebesc prin durabilitate  si fiabilitate inalta.

Rotile de cauciuc  ofera o manevrabilitate ridicata atunci cand se deplaseaza masina si nu lasa urme pe suprafete.

Setul include:

- Furtun pentru aspirare;

- Furtun pentru solutie de curatare;

- Ţeava de extensie, din  inox cu un maner ergonomic reglabil pe inaltime;La acest model se  propun o serie de accesorii suplimentare si optiuni care se maresc considerabil functionalitatea acestuia.

Putere aspirare 1000 W

Depresiune 2200 mm

Debit aspirare 50 lt/sec

Suprafata curatata 270 mm

Rezervor apa curata-murdara 14/14 litri

Greutate 12 Kg

16 same category products :